Týdenní menu

Týdenní menu hotelu Pod Javorem v nabídce 9.-13. 3. 2020 od 11:00 do vyprodání. Cena poledního menu (výběr ze dvou hlavních jídel) včetně polévky je 125 Kč.

2. března 2020

pondělí 9. 3. 
  • Zeleninová polévka
  • Menu I: Hovězí guláš, houskový knedlík
  • Menu II: Kuře na paprice, těstoviny
úterý 10. 3.
  • Frankfurtská polévka
  • Menu I: Kuřecí steak, hranolky, česnekový dip
  • Menu II: Vepřové nudličky se zeleninou v bramboráku

středa 11. 3.

  • Kyselice
  • Menu I: Dukátové buchtičky s krémem
  • Menu II: Kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, vařený brambor

čtvrtek 12. 3.

  • Hrášková krém
  • Menu I: Masový špíz se zeleninou a vařeným bramborem
  • Menu II: Grilovaný hermelín, listový salát, pečivo
pátek 13. 3.
  • Vývar s masem a nudlemi
  • Menu I: Špagety carbonara
  • Menu II: Krkovice na pivě, šťouchaný brambor

 

Zpět

Kde nás najdete

  • Hotel Pod javorem
  • HP TRONIC s.r.o.
  • Léskové 943
  • 756 06 Velké Karlovice
  • +420 571 477 390

Přejít na kontakty

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.